Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
07.06.2021
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP French open

Schwartzman D. - Struff J-L.

STRUFF
2.94
07.06.2021 12:30
Tip bol odoslaný: 07.06.2021 08:47

Tentokrat styl analyzy zvolime trosku inak. Pozrieme sa blizsie na faktory, ktore hovoria pre a proti tipu.


Pre tip jednoznačne hovoria podmienky. Zápas sa začína na obed, keď bude teplé slnečné počasie a tak opäť sa antuka zmení na rýchlejší hard s rýchlymi loptami a vysokým odskokom. Presne v takýchto podmienkach dokázal Struff rozstrielľavať svojich superov. Ak by sa napr. zápas hral večer počas night session, do tipu by sme sa nepustili.
Pre tip jednoznačne hovorí forma. Diego sa celú sezónu veľmi trápi a odohral niekolko ozaj vyslovene zlých zápasov. Navyše na turnaji je absolutne neprevereny: Lu na antuke nie je žiadnym súperom. Bedene mal 2x ošetrovany prst a možno aj kvôli tomu zdaleka nehral svoj štandard hlavne na servise a Kohlschreiber asi nechal všetky sily na kurte počas zápasu s Karatsevom, lebo proti Diegovi bol superom len počas prvého setu, potom bol skôr sparingom.

Struff je na opacne strane. Má za sebou výborny turnaj v Mnichove a tu v Paríži hra famózne. Najprv veľmi prekvapujuco si poradil s Andreyom Rublevom v 5 setoch, čo mu muselo výrazne pomôcť pretože Struffi nevyhráva tieto tipy zápasov a následne porazil bez straty setu momentalne vo forme hrajúcich antukárov Bagnisa a Alcaraza. Minimalne Carlos Alcaraz rozhodne nema horšiu antukovu formu ako Diego. Ten na razanciu Struffovych uderov nenašiel odpoveď.


Matchupovo tento tip ma aj pre aj proti tipu. Pre tip hovori fakt, že Struff je extrémne agresívny na returne a všetci súperi mali najväščí problém práve s aregresívnym returnom Nemca. Na Rubleva si vypracoval 15bp, Bagnisa 11, Alcaraza 11. Diego je s istotou najhoršie servujúci tenista a bude tak neustále pod tlakom na svojich servis gemoch. Navyše on používa viac klasicky antukovy kick servis, ktorý v týchto podmienkach vyššie skáče. To občas pomáha, ale práve proti Struffovi to môže byť cesta do pekla, lebo presne toto Struff vyslovene zabija.


Čo hovorí proti tipu je fakt, že Diego je stále z jedných najlepšie returnujucich hráčov na okruhu a Struffovi trošku otupi jednu z jeho zbrani a to je razantný servis. To samo o sebe by ešte nemalo stačiť, lebo Struff sa za posledné mesiace výrazne zlepšil najmä v medzihre, ten servis mal dobrý vždy. Co môže byť väčším problémom je fakt, že ak Struffa chce niekto porazit, tak ho musi pretlačiť vo výmenach, čo Diego istotne nedokáže alebo ho dokonale rozbehať hrou cez veľké množstvo crossových úderov a to zase Diego by mohol zvládať bravúrne. Ak sa toto Diegovi bude dariť a bude hrať veľké uhly, tak Struff môže mať postupom času väčší problém útociť. Lenže to sa stále nemusí podariť - príkladom je jeho zápas s Karatsevom na AO tohto roku. Každopádne stále vidime viac pre ako proti tipu a Struffovi dávame solidne šance na postup. Tie kurzy su veľmi vysoko.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).