Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
29.06.2021
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Wimbledon

Tauson C. - Krejcikova B.

TAUSON
2.69
29.06.2021 13:30
Tip bol odoslaný: 29.06.2021 11:10

Vrátime sa ešte k Tauson na French open a k tipu 3/3 proti Azarenke. Tauson nemáme čo vytknúť, zahrala výkon úplne v poriadku, taký výkon, s ktorým sme počítali, že spraví tú Azarenku, ktorá hrala príšerné prvé kolo. Lenže Viky otočila ten výkon neskutočným spôsobom, to boli dva neporovnateľné výkony medzi jednotlivými kolami a tip tak skončil bohužiaľ prehrou.

 

Táto trávnatá sezóna je špecifická v tom, že je prakticky o týždeň kratšia ako zvyčajne a nie je a nebolo ľahké sa na ňu pripraviť po dlhej antukovej sezóne, ktorá zas trvala o týždeň dlhšie ako zvyčajne. Ten prechod z antuky na trávu je extrémny v každom ohľade a to v pohybe či v medzihre, to je sto a jedna. Sám sa včera o tom presvedčil Tsitsipas, ktorý po zápase povedal, že po tej antukovej sezóne včera začal zisťovať a cítiť sa komfortnejšie až niekedy na prelome druhého a tretieho setu. No a ako dopadne taká Krejčíková po životnom úspechu? Tá si naložila extrémnu porciu s titulom v Strasbourgu aby následne vyhrala singla i debla v Paríži. Odvtedy ubehli dva týždne, Barbora bola ešte minulý týždeň doma v Čechách, nemá dostatočne odtrénované, na tráve nehrala 4 roky s bilanciou 1-4 pričom pri 4 prehrách neuhrala ani seta a porazila doposiaľ len domácu neznámu Lumsden (v rankingu max 250). Pochopiteľne sa časom Bára naučí hrať možno i na tráve, lenže to chce naozaj kusisko času. Jej vyjadrenie pred turnajom hovorí za všetko: 

 

“So far I really don't know what to do on grass yet. I just feel that I don't really know how to use my shot. I still have some time to find out. For sure, when I'm going to go there on court, maybe things will not go well for me, I'm just going to go and fight. I know how to fight. I'm ready for it.”

 

Od Tauson čakáme agresívny výkon, s ktorým veríme, že nedá Krejčíkovej počas zápasu žiadny rytmus a šancu sa dostať do zápasu. GL nám

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).