Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
11.10.2021
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Indian Wells

Kerber A. - Kasatkina D.

KASATKINA
2.30
11.10.2021 20:00
Tip bol odoslaný: 11.10.2021 15:20

Na Indian Wells sme doteraz -3 jednotky. Mali sme jeden skvelý deň, kedy sme vytriafali všetky 3 bety, v ostatné sme nenašli won. Indian Wells bol a je pre nás vždy obľúbený turnaj pre jeho veľmi špecifické veľmi pomalé podmienky, v ktorých sa dokážu dobre analyzovať matchupy a nastavené kurzy podľa hardovej formy jednotlivých tenistov dlhodobo exploitovať. To sa nám doposiaľ nepodarilo v krátkodobom horizonte posledných dní. No veríme, že sa nám to podarí napraviť. 

 

Začíname betom z prvej rundy dnešných zápasov, kedy bude teplo a slnečno a lopty tak budú vyskakovať. Toto jednoznačne hrá do karát Darii Kasatkine, ktorý dá jej kick servisu pridavný odskok na tomto kurte a to takisto jej moonball forehandom. Obe tenistky sú bývalé finalistky turnaja, každopádne je to Kasatkina, ktorá má lepší % winning rekord na turnaji ako Kerber s 71,4% k 63,3%. Angie tu má pestrý mix vybuchnutí v prvých kolách (4x) a i 4 deepruny. Medzi tenistkami je to na zápasy 4-4, pričom obe na tráve na klzkom a rýchlejšom povrchu vyhrala Kerber, no na hardoch je to 4-2 pre Kasatkinu. 

 

Pripojíme ich vyjadrenia z minulosti o turnaji aj z ich pohľadu: 

 

Kasatkina:  "I love to run, especially here in Indian Wells, and I love that the ball is bouncing so high, so I love this place, really."  

 

Kerber:  "For sure it's maybe not the favourite court for me, because it's really slow. I make a lot of mistakes, easy ones, and not my day at the end.”

 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).