Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
11.01.2022
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Adelaide II

Moutet C. - Fucsovics M.

MOUTET
2.22
12.01.2022 08:00
Tip bol odoslaný: 11.01.2022 17:15

Corentin Moutet aj Marton Fucsovics zacali sezonu velmi zle. Obaja vsak odlisnym sposobom. U Corentina to bol vybuch negativnych emocii co vyustilo az v jeho diskvalifikaciu hned na prvom turnaji v sezone. Tazko povedat kam by Corentin na turnaji dokracal. Opravny pokus absolvuje tento tyzden a vyzera to tak, ze varovanie pomohlo. Corentin si vstupil do svedomia, hrat precizne a na kurte posobi kludnejsie. Po uspesnej kvalifikacii nastupil v prvom kole proti Struffovi, ktory na ATP Cupe predvadzal pomerne dobre vykony. Moutet jasne ovladol cely zapas a o svoj servis prisiel az na konci zapasu ked servoval na vyhru 62 62, ktora by na rychlom harde vzbudzovala respekt. 

 

Na druhej strane je Fucsovics, ktory vstupil do sezony prekvapujucou a lahkou prehrou s Gerasimovom. Egora sme videli dnes proti Magerovi a bol to podpriemerny vykon a je preto pre nas otazne ako dokazal Fucsovicsa zdolat tak lahko. Jedinou odpovedou je, ze madarsky tenista nema idealny vstup do sezony. Vyhra nad Van De Zandschulpom sice ukazuje potencial zlepsenia, ale proti Moutetovi by vzhladom na jeho formu musel zabrat este viac. 

 

Poslednym dovodom je kurz. Pre nas Moutet nie je outsiderom zapasu, isto nie po hladkej vyhre nad Struffom. Marton je momentalne porazitelny a nemyslime si ze od prveho tyzdna doslo az k tak vyraznemu posunu k lepsiemu.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).