Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
04.02.2022
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Montpelier

Zverev A. - Mannarino A.

MANNARINO
5.42
04.02.2022 21:00
Tip bol odoslaný: 04.02.2022 11:32

Adrian Mannarino je velkym prekvapenim tejto sezony. Uz minuly rok vyzeral ze sa pomalicky chysta na dochodok a s mladsimi tenistami nedokaze drzat krok, ale jeho znovuzrodenie v tejto sezone je obdivuhodne. Adrian hra neskutocne kludne, pohodovo a najma presne. Co v kombinacii s jeho neortodoxnym flat stylom je velmi silna kombinacia. Australia mu vysla skvele a stvrte kolo bolo viac nez asi sam ocakaval. Najma vyhry nad Hurkaczom a Karatsevom boli ukazkove. TB prveho setu s Nadalom zase legendarny a jeden z najvyrovnanejsich co Nadal odohral za dlhe obdobie. Adrian si formu preniesol aj do domacej haly v Montpelier a zatial tu predviedol dva extremne silne vykony proti Davidovichovi a Goffinovi, ked ani jeden zo superov nevedel najst sposob ako Mannarina zastavit. Treba povedat, že taký Goffin aj keď bol s formou mimo, ukázal v prvom kole skvelú otočku a na Mannarina to historicky vedel, aj tak dostal kefu. 


Alex nezacal sezonu vobec dobre. Ani ATP cup nebol podla ocakavani a stvrte kolo na AO uz vobec nie. Neprekvapilo by nas, ak by mal Alex dlhsi a horsi vstup do sezony. Stalo sa to nie jednemu tenistovi a nas predpoklad je, ze prve velke vysledky mozu prist az v marci na prvych ATP1000 v sezone. Vcera s McDonaldom to bol vykon, ktory ako keby dokumentoval jeho vstup do sezony. Prvy set pohodovy a potom sa opat nieco zadrhlo a Alex zdaleka nehral v takej pohode. Nakoniec mu to stacilo na dvojsetove vitazstvo, ale pripadny uhraty TB pre McDonalda by s Alexom zrejme zamaval a výsledok mohol byť úplne iný. Na Alexovi je vidiet akasi chybajuca pohoda. U neho sme neboli zvyknutí na take striedanie vykonov. Rozhodne v tejto forme ak narazi na super rozbehnuteho a velmi neprijemneho Mannarina tak bude musiet Alex vytiahnut vsetky zbrane. V tejto hale sa Francuzom vzdy darilo a verime ze sa tradicia obnovi. Ved za 11 sezon tu az 8x vyhral domaci tenista a len jeden jediny krat sa stalo aby bolo finale bez domacej ucasti (minuly rok Goffin vs Bautista) no a prave Adrian s Gasquetom sú poslednými želiezkami v ohni.  1 titul ma odtialto aj Alex este zo sezony 2017.


Kurz je az prilis vysoko vzhladom na sucasnu rozdielnu formu oboch tenistov. Mannarino by mohol potvrdit, ze v tejto sezone bude neprijemnym hracom nielen v Australii ale aj vo zvysku sezony.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).