Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
15.02.2022
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Delray Beach

Istomin D. - Querrey S.

ISTOMIN
2.50
15.02.2022 19:00
Tip bol odoslaný: 15.02.2022 09:51

Minuly tyzden sme mali moznost vidiet cely zapas Andersona s Querrym. Sam prekvapujuco dobre servoval, lenze to je tak asi vsetko. A je nutne dodat, ze lepsi turnaj pre servbotov ako je Dallas zrejme tento rok uz nenajdeme. Velmi rychla hala, idealne podmienky kde nefuka a nie je slnko. Idealne pre strelcov. Napriek tomu, ze vacsina strelcov tu svoje sety dotiahli aspon po TB, tak Samovi sa to i pri dobrom servise nepodarilo a s Andersonom prehral 46 46. Sam v tejto sezone to ma 0-5 na sety a ani v jednom pripade sa nedostal ani po TB, kde by mohol dufat v nahodu, ci trosku stastia. Sam naposledy vyhral este na Wimbledone a odvtedy ma snuru 0-9 na zapasy len s dvoma uhratymi setmi. Bez TB taha snuru 0-12 na sety. Neni sa comu cudovat, kedze Samovi uplne zlyhava medzihra a na returne je takmer neviditelny. Len dufanie, ze si pomoze servisom mu uz jednoducho nestaci. 

Na druhej strane dnes stoji Istomin. Rozhodne ani on nie je ziaden zazrak a v tejto sezone to ma 3-5. Co je ale velmi podstatne su jeho vykony v poslednych tyzdnoch. Minuly tyzden v Dallase prehral loteriu s Broadym 75 67 67 a to nutno dodat ze Broady hral pomerne dobre, nielen v Dallase ale uz aj tyzdne predtym. Pisali sme o nom v nasom neuspesnom VIP s Gironom. Broady mal Girona na lopate, ktory nasledne porazil Fritza. Aj z tohto sa da odvodzovat ze Istominovu prehru s Broadym treba brat vazne. Delray Beach je uplne nieco ine ako Dallas, veterne Floridske podmienky uz tak servismanom nepomozu a je potrebna medzihra. A tu prichadza Sam s momentalne nulovou medzihrou a proti nemu Denis, ktory ma za sebou vynikajucu kvalifikaciu ked porazil Rodionova 64 62 a aj Gomeza 76 62, co su rozhodne daleko lepsi baselineri ako Sam.

Posledny faktor je bilancia kvalifikantov v Delray Beach o com sme pisali uz v preview. Tu s nimi jednoducho musite ratat. 

Netusime preco je Sam kurzovy favorit. To v nasich ociach nedava pri sucasnom rozpolozeni ziaden zmysel.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).