Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
17.02.2022
2/3
VIP TIP
Storno
PUSH
ATP Rio De Janeiro

Cerundolo F. - Ruud C.

CERUNDOLO F. 1.SET
3.75
17.02.2022 20:30
Tip bol odoslaný: 17.02.2022 12:50

Casper je vladcom antuky, ale skor na tych nizsich 250tkovych turnajoch. Na vacsich podujatiach sa zacina presadzovat, ale tam zatial nie je taka ohromna dominancia. Dovodom, preco sa mu tak dari na 250tkach su najma superi. Klasicky antukari su predovsetkym nastaveni na vybornu defenzivu, ale to proste na Ruuda neplati. Ten ma ohromu power, spin v uderoch a pokial ho nepritlacite tak vacsinu vymien si dokaze trpezlivo sam uhravat. Na 250tkach vacsina superov takto nehrava. 

Rio je trosku specificke najma vlhkostou. To znamena ze lopty su pod vplyv vysokej vlhkosti tazsie, potrebujete vacsiu power na zabitie uderu a zapasy su narocnejsie na kondicku. To je napr dovod, preco B2B turnaje Buenos Aires a Rio sa proste neobhajuju. Vitazi predchadzajuceho turnaja tu maju proste problem a nikdy nie je v jednom roku vitaz oboch turnajov ak sa hraju tyzden po sebe. Nedokazal to mimo ineho ani Rafa. 

Cerundolo je trosku atypicky juhoamericky tenista. Aj sice hra so spinom a je dobry baseliner, ale co ho odlisuje je jeho energia a sila. Ak by sme ho mohli k niekomu prirovnat, tak by to mohol byt Fernando Gonzalez. A to je prave dovod, preco by sa mal mat Ruud dnes na pozore. Toto nebude typicky antukovy zapas, kde mu super bude vzdorovat skor defenzivou a Ruud si ho po kurte povodi. Cerundolo by mal byt ten co bude diktovat tempo zapasu a ak sa nevyhadze z kurtu, tak by to mohol mat Ruud aj s ohladom na presun z Buenos Aires pomerne dost narocne. Nezabudajme, ze Cerundolo vytrapil minuly tyzden aj Schwartzman. V podstate ho mal uz na lopate, ale ked servoval na vitazstvo v zapase tak za stavu 54 15-0 prisiel skrat, prehratych 12fiftinov v rade a vypadnutie. Verime, ze dnes Cerundolo opat predvedie svoj velky potencial

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).