Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
22.03.2022
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Miami

Minnen G. - Saville D.

MINNEN
2.60
22.03.2022 17:30
Tip bol odoslaný: 22.03.2022 12:33

Dasha má v tejto sezóne návrat na kurty po dlhšej pauze. A v takých prípadoch nie je ničím neobvyklé, že kondička je to najzranitelnejšie miesto a chvíločku trvá, kým si opäť tenistka zvykne na zvýšenu dávku zápasov. Napriek všetkému sú jej výkony v tejto sezóne dobre a všetko to vygradovalo v IW, kde Dasha senzačne uhrala z kvaldy hneď štvrté kolo, kde to však po piatich gemoch vzdala. Po zápase povedala:  "I've played a lot, a lot, a lot of tennis and my adductor didn't agree with me. It got way too sore to continue today,"

 

A tu začína problém. Jednak si myslime, že Dasha aj keby bola fit, tak by mala problem odohrat dobry B2B turnaj. Vid priklad včera Petra Martic a jej výkon proti McHale, ale u Dashi je navyše zrejmy aj fyzický problém a to dnes zaváži. Okrem toho ak si odmyslíme prvý ročník, čo tu Dasha hrala a celkom sa jej zadarilo, tak to tu ma len 1-4 a nezvykne tu hrať dobré zápasy.

 

Na druhej strane je Minnen, ktorá už minulý rok ukazovala, že práve na najväčšie turnaje sa dokáže výborne sústrediť a kvalifikovala sa na všetky štyri grandslamy. Ku koncu sezóny prišlo ohlásenie o rozchode s jej priateľkou Alison Van Uytvanck a od tohto momentu boli obe hráčky na kurte doslova neviditeľné. Bolo vidieť, že rozchod ich poznačil a najmä turnaje, na ktorých hrali obe dopadli pre ne veľmi skorým vypadnutím. Nová sezóna, nové výzvy a Greetje opäť ukazuje dobrý tenis, kde v hale uhrala jedno finále a brala jeden titul. Po hernej stránke to bolo znova okay. Minnen je univerzálka, ktorá v zásade nemá žiaden lepší alebo horší povrch a tak ani Miami jej nebude prekážať.

 

Na jednej strane dobre hrajúca Minnen, proti unavenej a zrejme neaklimatizovanej Saville je pre nás signál, že to dnes moze dopadnúť proti austrálskej favoritke.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).