Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
23.03.2022
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Miami

Griekspoor T. - Cerundolo F.

CERUNDOLO F.
3.40
23.03.2022 16:15
Tip bol odoslaný: 23.03.2022 14:09

Griekspoor bol minulorcnou kometou na challengerovom okruhu a pred touto sezonou boli velke ocakavania, ci vysledky prenesie aj na ATP okruhu. Nepreniesol. Este v uvode sezony to nevyzeralo az tak zle. V pripravom turnaji presiel do tretieho kola. Na AO nalozil Fogninimu kolko sa zmestilo a upratal ho expresne rychlo. V druhom kole nasledne odohral vynikajuci zapas s Carrenom a prehral az po tesnom patsetaku. Dosial to vyzeralo celkom v pohode. Dalej sa vsak Tallon zasekol.  Prekvapujuca bola najma prehra s Pouillem, ktory predsa len uz na ATP okruh velmi nepatri a este vacsi sok prinieslo Indian Wells a jeho prehra s Querrym. Sam Querry do zapasu s Griekspoorom tahal snuru 0-10 a okrem servisu nemal v zapase absolutne co ponuknut. Videli sme ho v tejto sezone 2x a vzdy to bolo len cakanie kedy ho super brejkne. Ak by Tallon s Querrym prehral 67 67, tak by sa to este dalo ospravedlnit ze ho Sam uservoval. Ale prehra 76 26 46 hovori o niecom uplne inom. Po tejto vyhre pridal Sam opat dalsie dve prehry a len zdokumentoval ze vyhra nad Tallonom bola bud nahodna, alebo je Tallon momentalne velmi mimo.

Jeho superom bude na pohlad hrac, ktory sa hardcourt nehodi a to Fernando Cerundolo. Ten je solidny antukar, ktory sa prebija rebrickom a najma jeho forehand je riadne powerful a dokaze narobit problemy. Cerundolo po dobrej antukovej casti prisiel do IW, kde sme ho videli v zapase so Shangom. Cerundolo spravil viac chyb ako sa od neho ocakavalo a bol tam trosku problem s pohybom. Miami je trosku ine a vlhke podmienky mu budu viac sediet. Netreba zabudat, ze vela najma juhoamerickych antukarov malo v minulosti v Miami dobre vysledky. Cerundolo by ich mohol nasledovat. 

Rozdiel vidime najma vo forme. Tallonovi asi skor pomoze zapas na ktorom sa moze chytit. Vacsinou je to zapas proti lepsiemu superovi. V case ked nema formu a ma nastupit ako favorit, tak moze velmi lahko vyhoriet. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).