Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
06.04.2022
1/3
VIP TIP
Prehra
ATP Mexico city challenger

Krstin P. - Meligeni Alves F.

KRSTIN
6.50
06.04.2022 19:00
Tip bol odoslaný: 06.04.2022 13:23

Za včera -6j pričom....Rybakov bol 4-1 s double brejkom hore v treťom sete, neskôr mal matchball na servise a v TB viedol neraz o minibrejk, lost (Andujar by úplne easy z AKOvky došiel). Následne Seguel takisto double brejk v druhom sete, setball nepremenený, následne uhratá jediná lopta. Udvardy *5-4 v prvom sete, nedoservované, takisto opúšťačka...KO. Ďakujeme za "podporné" správy, fakt bohovo pomáhajú. 

 

Krstina majú bookies pod drobnohľadom po viacerých suspicious zápasoch (niektoré bookies ho vypísaného nemajú), ale po sledovaní jeho posledných vystúpení máme dojem, že po korona časoch chce hrať opäť o body do rankingu. Minulý týždeň zahral solídne v Pereiri v nadmorskej výške, kde porazil Oliveiru a Quiroza a decentný výsledok odohral aj s Etcheverrym. Tu v Mexico city otočil kvalifikantovi Smithovi. Krstinov jediný challenger titul v kariére pochádza práve z iného mexického turnaja hraného v nadmorskej výške v San Luis Potosi a tak v týchto podmienkach zahrať rozhodne vie. Meligeni nehrá oproti nemu o nič lepšie, v sezóne má 4-6 a ešte nedokázal na jednom turnaji vyhrať dva zápasy v rade. I on sa stretol minulý týždeň s Etcheverrym a ak on má byť porovnaním formy tak nám jasne musí vyjsť na tom lepšie Krstin, ktorým prehral o 15 lôpt a na BP bol 5/8 pokiaľ Etcheverry 7/8; Meligeni prehral s Etcheverrym o 26 lôpt a mal len 1/3 na BP pokiaľ Etcheverry mal naňho až 15BP a využil 4.

 

Tento bet rozdelíme na dve stávky po 1 jednotke a to na čistú výhru Krstina a druhú jednotku na to, že uhrá set (kurzy 2,80- 2,99 v našich bookies) 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).