Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
28.10.2022
1/3
VIP TIP
Prehra
ATP Basel

Alcaraz C. - Carreno-Busta P.

CARRENO BUSTA AH +1.5 setu (uhra aspon set)
2.05
28.10.2022 16:30
Tip bol odoslaný: 28.10.2022 12:39

Tento zapas je rozdeleny do dvoch tipov po 1j. Na to ze PCB uhra set a potom ze vyhra zapas. Ani jeden ani druhy nehraju svoje optimum. Dokonca by sme povedali ze su daleko za optimom. U PCB sme si mysleli, ze do konca roka uz ani nemusi uhrat ziaden vysledok, ale predsa len poopravime svoj nazor. Pablo zacal po dobrej US Series svoju halovu sezonu rychlou prehrou v Sofii z coho sme si tazku hlavu nerobili. Velke veci sa od neho ocakavali az v Gijone, kde sa turnaj konal len s jednorocnou licenciou a bolo vopred zname ze turnaj sa bude hrat len jeden jediny rok. Gijon je Pablove rodne mesto a tak to pre neho malo velky zmysel. Viackrat spomenul, ze nikdy nedufal ze si zahra ATP u seba doma a ze je velmi motivovany na tomto turnaji dat vsetko zo seba. Jeho prehra s Riderknechom je ale pribeh, na ktory bude dlho spominat. V negativnom slova zmysle. V jednom z najdramatickejich zapasov roka Pablo prehral po tom, co nevyuzil 9 ! matchpointov. Takato prehra pred domacim publikom bude boliet. Predpokladali sme ze Pablo bude trosku psychicky dole a dalsie turnaje bude trpiet najma jeho motivacia. V Neapole to bolo zjavne. V prvom kole s Fogninim to bolo ako na prechadzke, kedze Fog sa vyhadzal uplne sam. Ale ked Pablo dostal normalneho supera v podobne Kecmanovica tak bolo vymalovane. Lenze tu v Baseli ako keby Pablo opat ozil. Uplne hladucko zmazal Baeza, ktory je stale bez formy ale aj tak ta vyhra bola hladucka. No a vcera vo velmi kvalitnom zapase porazil domacu superstar Strickera. Zapas musime hodnotit ako velmi kvalitny. A tak je na mieste otazka. Je Pablo spat s formou a caka na odplatu za Gijon ?

Carlos mal tiez famoznu US series, ktoru uzavrel GS titulom a postom svetovej jednotky. A prisiel utlm. Dva nepresvedcive vykony v DC, kde s Augerom prehral a s Kwonom sa natrapil. Senzacna prehra s Goffinom v Astane. A teraz dvakrat dost nepresvedcivy vykon proti Draperovi a Boticovi. Je na Carlosa v jeho mladuckom veku velky tlak ? Zrazu uz nie je v pozicii ze nema co stratit, zenie sa extremnymi milnikmi a ukazuje svoj bezstarostny tenis ? Vyzera to tak ze ano. Carlos mnohokrat posobi v zapasoch ze ma zviazane ruky, ze nedokaze zdaleka predviest svoj skvely tenis a vysledkovo ho drzi momentalne len jeho rydzy talent. Ak to tak bude aj dnes, tak Carlos sa s Pablom extremne vytrapi a v suboji dvoch Spanielov to bude mat viac ako tazke. Svoj jediny vzajomny zapas hrali tento rok vo finale v Barcelone. Tam Carlos vyhral 63 62, ale hralo za inych podmienok. Za prve Carlos tam zvladol brutalne zapasy s Tsitsipasom vo stvrtfinale a najma otocil zapas z niekolkych matchpointov proti zivotne hrajucemu DeMinaurovi. Na finale prisiel ako keby nemal viac co stratit a predviedol famozny tenis, kde Pablo nemal narok. Ale tento scenar sa nam zda byt dnes velmi nepravdepodobny.

Ocakavame zapas dvoch hracov ktory prechadzaju hernym utlmom. Kym na Carlosa moze opat dopadnut psychicka deka a mierny tlak, tak Pablo si naopak moze vratit sebavedomie po zdrcujucej prehre v Gijone. U Carlosa cakame, ze tato situacia nebude lepsia ani v Parizi ani v Turine a az pauza medzi sezonami mu pomoze a v Australii budeme vidiet opat sebavedomeho a skveleho Carlosa Alcaraza. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).