Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
18.01.2023
3/3
VIP TIP
Výhra
ATP Australian Open

Norrie C. – Lehecka J.

LEHECKA J.
3.60
20.01.2023 01:00
Tip bol odoslaný: 18.01.2023 20:11

Po velmi dlhej dobe mame tip v dovere 3/3. Pre istotu aby bolo jasne aj nasim novacikom. Dovera 3/3 neznamena, ze to 100% musi vyjst, ze je to dohodnuty zapas alebo cosi podobne. Je to proste len zapas, kde ta matematicka value je uz tak vysoka, ze si to proste zahrame za 3j vklad. Teda chceme to hrat za o cosi vyssi vklad ako klasicke VIPka, ale to neznamena ze teraz vezmem stvrtinu bankrollu a vsadime na jeden zapas.. A teraz k zapasu.

To ze hrame proti hracom, ktorym sa darilo v priprave nie je u nas ziadne tajomstvo. Norrie si toho navyse nalozil este viac ako ini hraci a uz pred Aucklandom odohral tri zapasy v United Cupe. Nasledne prisiel do jeho oblubeneho Aucklandu, kde prezil cast svojho detstva a kde stale ziju rodicia. Da sa to povazovat za jeho domaci turnaj. To pocasie, ktore na Novom Zelande vladlo bolo pocas dvoch tyzdnov strasidelne a tak sa turnaj da nazvat akokolvek, len nie ako dobra priprava na AO a uplne ine podmienky. Okrem ineho tu Norrie porazil aj prave Lehecku. Cast zapasu sa odohrala vonku a druha cast v hale. Cize aj ta adaptacia na podmienky je velmi tazka. Norrie porazil Lehecku v trojsetaku, ale mohlo to byt aj inak, kedze Lehecka stratil dobre rozbehnuty prvy set. Norrie navyse ani tento turnaj nedokazal vyhrat, ked po serii nie prave najlepsich vykonov nakoniec prekvapujuco prehral finale s Gasquetom. Ano s tym Gasquetom, ktory dnes kondicne absolutne odisiel. Jasne Cam Norrie je mladsi a lepsie kondicne pripraveny ale aj u neho bude mix tretieho turnaja citit. Prve kolo s Van Asschem zvladol pomerne hladko. Lenze Luca VA je strasne makkucky a nema ziadne zbrane na to aby Norriemu zatopil. Druhe kolo a Lestienne to opat nemala byt ziadna previerka. Lestienne totiz v Aucklande nenastupil na semifinale kvoli zraneniu a bol otazny na AO. V prvom kole Lestienne porazil slabuckeho Monteira ale pre Norrieho to nemala byt previerka. No bola. Norrie bol za stavu 1-1 na sety dole 1-4 v tretom sete a vyzeralo to s nim velmi biedne. Nejako zapas otocil, ale toto rozhodne je na mile vzdialene od idealnej formy. 

A co Lehecka ? Jasna buducu star, chalan s obrovskym hernym potencialom. Na kurte predvadza hru s typicky skvelym ceskym tenisovym IQ a v tejto sezone vyzera ze by to konecne mohlo zacat padat. Uz v United Cupe absolutne zbural Zverava ale to podstatne zda sa prichadza az tu na AO. Prve kolo a fantasticky vykon s Coricom, ktoremu nedal vobec ziadnu sancu a nasledne si poradil aj s vyborne servujucim Eubanksom. My jednoznacne mame Lehecku za hraca s obrovskym potencialom, bez vacsej slabiny a toto je jeden z tych zapasov, kde sa moze mlady hrac prvy krat poriadne ukazat aj na grandslame. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).