Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
21.02.2023
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Rio De Janeiro

Gaston H. – Varillas J. P.

GASTON H.
2.85
21.02.2023 20:30
Tip bol odoslaný: 21.02.2023 11:15

Toto je priklad tipu, kde nie je vhodne divat sa na formu, stats ale dolezitejsie budu ine faktory.

1. Gastona oznacuje pojmom streaky player. On je hrac, ktory dlhsiu cast sezony sa hlada, nevie nic uhrat, ale ked sa nejakom turnaji chyti tak je to radost pozerat. Gaston je extremne atypicky tenista, je trosku makky, ale velmi sikovny. Obcas je to az na skodu, pretoze z kazdeho uderu ma potrebu vymysliet cosi specificke pre divakov (mladsia kopia Paireho). Gaston tu presiel kvaldou a teda po zlom uvode sezony ocakavame ze konecne predvedie super tenis. Stale plati, ze Gaston je na rebricku omnoho nizsie ako by sme ocakavali vzhladom na potencial.

2. Varillas by mohol a mal byt prikladom toho ako tazky je prechod z Buenos Aires, kde sa hralo vo velmi chladnom pocasi do Ria, kde je 30+ a extremna vlhkosti

3. Navyse proti Varillasovi hovori aj fakt, ze on hral Buenos Aires uz z kvalifikacie a teda na adaptaciu v Riu bude potrebovat omnoho viac casu. Vsetky presuny z minulosti sme popisovali v preview. Proti Varillasovi hovori aj fakt, ze je to sice Peruanec, ale za sucasne bydlisko uvadza prave Buenos Aires, kde ma aj svoj celorocny treningovy camp. 

Forma by v tomto pripade mala ist do uzadia. Kym Gaston je po dobrej kvalde a podmienky by mu mali sediet u Varillasa len tazko ocakavat vykony ake predvadzal v Buenos Aires.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).