Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
12.03.2023
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Indian Wells

Rybakina E. – Badosa P.

BADOSA P.
2.75
13.03.2023 19:00
Tip bol odoslaný: 12.03.2023 17:24

Toto je spot, ktory sa neda nevsadit. Proste akykolvek aspekt rozanalyzujeme, tak vzdy sa dostavame k tomu, ze Badosa bude mat v tomto zapase omnoho omnoho vyssie sance na vyhru ako jej prisudzuju bookies. 

1. Na vzajomne zapasy to ma Badosa s Rybakinou 4/1. Vyhrala s nou aj oba zapasy hrane na harde a vyhrala aj ten posledny minulorocny vzajomny zapas. 

2. Badose sa v IW ohromne dari. Rybakina tu sice hrala minuly rok stvrtfinale, ale Badose a jej hre sedia kurty v IW este viac, dokazom coho je jej titul z 2021 a minulorocne semifinale.

3. Prve kolo zvladla Badosa lepsie ako Rybakina. Paula hrala proti neprijemne Parrizas a vyhrala pomerne presvedcivo, kym Rybakina sa trapila proti Kenin (76 76) a ta zrovna neovplyva formou a tento vysledok sa da oznacit za prekvapenie.

4. Rybakina v tom zapase mala viacero tejpov a netreba zabudat, ze od finale v Australii to u nej nie je nic extra. 2.kolo v AbuDhabi a nasledne odhlasenie sa z turnaja v Dubaji pred tretim kolom kvoli zraneniu chrbta. 

Podla nas je to zapas s otvorenym koncom, rozhodne Badosa nemoze byt takto vysokou kurzovou outsiderkou. Nie na tychto kurtoch a proti tejto superke. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).