Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
15.03.2023
2/3
VIP TIP
Prehra
ATP Indian Wells

Medvedev D. – Davidovich Fokina A.

DAVIDOVICH F.
4.72
15.03.2023 23:00
Tip bol odoslaný: 15.03.2023 10:45

Zrejme posledny bet z tohto nestastneho Indian Wells. Zrejme by sme tento turnaj uz aj zabalili, ale na tento spot sme cakali tak povediac od zaciatku turnaja a nevieme si sami predstavit nehrat to nech su okolnosti akekolvek. 

To, ze skor ci neskor budeme chciet hrat proti Medvedevovi bolo uplne jasne. Toto je pre neho absolutne jednoznacne najhorsi hardcourt na celej tour. To nie je nieco, co si sami myslime to je fakt, ktory na pozapasovej tlacovke spomina samotny Danill zapas co zapas. Jemu mimoriadne nesedi tento vysoky odskok a pomalsie podmienky. Co ho drzi v turnaji je jeho skvela forma. Medvedev napriek vsetkemu si postupom do stvrtfinale zabezpecil najlepsi vysledok v IW ! Ano je to tak, on tu nikdy nedosiel ani QF a vzdy vypadol velmi skoro a vo velmi vysokych kurzoch. Na co bolo potrebne dat si pozor je fakt, kedy Medvedevev vypadaval. Bolo to vzdy pocas day session a nikdy nie v noci. V noci totiz je chladnejsie, lopty su sice viac mrtve a este pomalsie ale rozhodne to uz tak neskace. Medvedev sa vyznacuje absolutnou flat hrou bez spinu a vysoky odskok tak maze velku cast jeho vyhody, ktora prameni z jeho hry. Uz vcera sme zvazovali bet proti nemu na Zvereva, ale odradilo nas to ze ani Zverev tu nikdy nehral dobre a navyse jeho vykon proti Ruusuvuorimu nas nepresvedcil. Preto sme sa rozhodli skusit Zvereva za menej len vo free sekcii. Nakoniec Zverev prehral zapas, kde bol vo vacsine zapasu lepsim hracom a doplatil na neskutocne nepremienanie bp najma v druhom sete. Medvedev uz vcera bol v podstate jednou nohou von z turnaja. Navyse si obnovil problemy s kotnikom, musel ho mat velmi obviazany a i ked v zapase pokracovat mohol, tak zrejme ked kotnik zatuhne tak po viac ako 3hodinovom zapase bude riadne boliet. Cas na oddych nie je, kedze hned dnes idu znova na kurt a to moze byt dalsi faktor proti Medvedevovi.

Poslednym a nemenej dolezitym faktorom je super. Konecne na Medweda vybehne niekto, komu tieto kurty musia dokonale sediet. Davidovich i ked nevyzera je vynikajuci servisman, ktory hravo bude servovat spiny cez 200+ km/h. A uservuje si tak velmi vela. Za dalsie jeho pohyb a defenziva su tu fantasticke a nebude mat ziaden problem pustat sa s Medwedom do dlhych vymien. Nic co by zraneny kotnik potreboval. V neposlednom rade ma Davidovich skvelu formu a za sebou vyhry nad Yibing Wu, dobre hrajucim Khachanovom ale najma vcera poraazil aj inform Garina. Uz na poslednom turnaji v Dubaji ukazal Davidovich velmi dobru formu a len mentalny vybuch ho stal vyhru nad Rublevom. V tom zapase viedol 61 66. A v TB druheho setu mal 61 a 5x mp.. Vsetko malo a nakoniec prehral 61 67 67. Rublev nasledne dokracal az do finale. Na vzajomne zapasy medzi medwedom a Davidovichoom to je sice 2/0 pre ruskeho tenistu. Ale vzdy to bol trojsetak. Dnes verime, ze konecne by Davidovich mohol vyhrat viac ako len jeden set. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).