Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
04.04.2023
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Charleston

Friedsam A-L. – Gracheva V.

FRIEDSAM A.L.
2.83
04.04.2023 17:00
Tip bol odoslaný: 04.04.2023 12:41

Tu hrame jednoznacne nezmyselne vysoky kurz. Asi u bookies rozhodla sucasna forma Grachevy, lenze toto zmyslanie ma hned viacero trhlin.

Za prve ano, Gracheva je v extremnej forme. Lenze tak ako vacsina hracok pred nou, ani ona nie je uplny stroj co pojde par mesiacov na takejto vlne. A u Grachevy sa nutne musi prejavit faktor unavy. Ta ma za sebou druhe kolo v Meride v Mexiku, (ale z kvaldy takze 4 zapasy). Nasledne finale v Austine. O dva dni po finale uz hrala kvaldu v Indian Wells kde dosla az stvrteho kola. Po 4dnoch hrala kvaldu aj v Miami kde urobila dalsie stvrte kolo. Dokopy je to od konca 18.februara  je to extremna porcia 21 zapasov. 

Za druhe vsetky uspechy Grachevy boli na harde. Zelena antuke je trosku ine a to moze byt dnes vidiet. Gracheva nema prave najidealnejsi pohyb na cervenej antuke a ani na zelenej to nebude o nic lepsie. Tento rok na tomto povrchu nestala a ked si vezmeme jej snuru na antuke na konci roka 2022 tak vlastne Gracheva taha na antuke seriu 0-12 ! na sety. Pride dalsi uspech na neoblubenom povrchu po takto narocnom programe ? no asi nie.

Za tretie su tu ich vzajomne zapasy. Toto je napriklad typ zapasu, kde si velmi lahko vieme predstavit ci outsiderka ma sancu nieco uhrat proti favoritke z pohladu matchupu. Casto sa totiz moze stat, ze mame iste logicke predpoklady ale kedze hracky nikdy spolu nehrali tak pridu na kurt a tam sa ukaze nieco z match up pohladu co rozbije analyzu. Toto nebude tento pripad. Obe spolu totiz hrali tento rok uz 2x. Najprv v hale v Linzi, kde je Friedsam vzdy kvalitna a tam Grachevu v troch setoch zdolala. Odvetu si dali v Indian Wells (teda v case ked Gracheva bola v top forme) a Ruska vyhral extremne tesne 76 67 64. Ak teda hrali spolu tento rok 2x a vzdy to bol vyrovnany trojsetak, kde obe brali jednu vyhru tak preco je dnes Friedsam takouto outsiderkou ? Nechapeme. 

Posledny stvrty faktor pre tip je, ze Friedsam tu ma za sebou 6setov v kvalde a bude na zelenu antuku v pohode zvyknuta. Gracheva si isto dala trosku off po Miami a tazko povedat kolko treningovych jednotiek ma za sebou. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).