Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
13.04.2023
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Monte Carlo

Djokovic N. – Musetti L.

MUSETTI L.
5.75
13.04.2023 14:00
Tip bol odoslaný: 13.04.2023 10:34

Tento tip si rozoberieme z viacerych dovodov:

1. Tenisova stranka. H2H je tu 3-0 pre Noleho, lenze jedno velke LENZE.. Posledne dva zapasy boli v Dubaji a v Parizskej hale Bercy, kde Musetti ozaj nemal Nolemu ako ublizit. Skor by sme sa mali pozerat na ich vzajomny zapas z RG, kde bol Musetti v tom case v podstate len vychadzajucou hviezdickou a s hviezdnym Djokovicom nemal mat narok. Lenze mal a viedol 2/0 na sety a asi si viacero z vas pamata ako to nakoniec dopadlo. Musetti sa zranil a zapas za stavu 76 76 16 06 04 skrecoval. No ukazal, ze v buducnosti bude na antuke schopny porazit kohokolvek. To Musetti dokazal aj pri svojom titule v Hamburgu v lete minulej sezony, ked vo fantastickom finale zastavil aj Alcaraza. Lorenzo mal otrasny vstup do sezony, ked mu vobec nevysla ani juhoamericka seria a vela sa cakalo co sa stane po prichode do europy. Minuly tyzden este nic, ale tu v MC kde ma doslova domace podmienky je to uz Musetti ako si ho pamatame. S Kecmanovicom ani Nardim nemal najmensi problem a co stoji za zmienku je fakt, ze posledny tri sety tu vyhral 60 60 a 60. Takuto dominanciu na antuke sme dlho nevideli.

2. Novak Djokovic. Nole po pauze v US mal byt maximalne oddychnuty a pripaveny na antukovu sezonu. Navyse svoj treningovy camp v MC mal rozlozeny velmi dlho a tak sa cakalo ze v prvom kole doslova zotrie Gakhova. No nezotrel. Bol z toho velmi vyrovnany zapas a az fakt ze Gakhov odisiel fyzicky v druhom sete sposobil, ze to na pohlad vyzera trosku jasnejsie. Dve veci by ale Noleho mali trapit. Jeho druhy servis nefungoval a na treningu bol videny z ochranou na lakti (mozny zdravotny problem ?). Kazdopadne Gakhov hral trosku inak ako bude Musetti. Gakhov bol daleko viac aggro hrac a chapal ze s Nolem nebude mat sancu na dlhsie vymeny. Lenze Lorenzo tu sancu ma, pretoze je velmi presny, rychly a dokaze loptu z nicoho pomerne dost zrychlovat. Uvidime ako na tom bude Nole po dlhsej pauze, ale ten vykon proti Gakhovovi by mu nemal stacit. Navyse netreba zabudat, ze z nejakeho dovodu je MC posledne roky pre Noleho zakliate a dokazal tu sposobit uz 3 velke soky. Od svojho titulu v 2015 tu nasledne sokujuco vypadol s Veselym, Goffinom, Thiemom, Medvedevom, Evansom ci Davidovichom Fokinom. Za poslednych 6 sezon tu nikdy nedosiel dalej ako len do stvrtfinale co je na hraca jeho kalibru absolutne sokujuca bilancia. Od sezony 2015 tu ma bilanciu len 7/6.

3. Monte Carlo index.. Ako iste dobre viete, sledujeme statisticke ukazovatele pre vsetky turnaje. Nase indexy su jedinecne a sme si isty, ze takmer nikto sa nediva na turnaje aj tymto sposobom. Tych indexov mame vela. Niekto su podporne pri tipoch a niektore su vyslovene tak silne, ze by mohli byt samotnym dovodm pre tip. V MC sa od sezony 2004 (vtedy sme zacali sledovat tieto indexy) deje pravidelne jedna vec. A to ze vzdy padne kurz nad 5. Za poslednych 18 sezon sa tak stalo hned 17!!! krat a vynimkou bola len sezona 2015 ale aj vtedy sme mali obrovske prekvapenie ked Monfils zdolal Federera v kurzoch 4.7+.

Tu je vypis len tych top prekvapeni v MC prave od tej sezony 2015.

2016: Vesely porazil Djokovica (@24.52)

2017: Mannarino porazil Tsongu (@6.1)

2018: M.Zverev porazil Pouilleho (@5.68)

2019: Fritz presiel cez Tsongu, Schwartzmana. Lajovic porazil Thiema, ale najma Fognini porazil Nadala (@8.86)

2021: Rublev porazil Nadala, ale najma Evans porazil Djokovica (@12.79)

2022: Davidovich Fokina cez Djokovica (@6.43)

MC je proste kralovstvom vysokych kurzov. Ak sa nieco udeje 17x z 18 sezon tak je to faktor, ktory je nutne zvazit. Ak by dnes Musetti Djokovica neporazil, tak pri pohlade na pavuk je jasne ze z najvacsou pravdepodobnostou uz sa zapas, kde bude na outsidera kurz cez 5 neodohra. 

Dnes je proti hovori viacero veci. Statistika, jeho katastrofalna bilancia v MC, ale aj samotny rozbehnuty antukovy specialista.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).