Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
02.06.2023
2/3
VIP TIP
Prehra
WTA Roland Garros

Muchova K. – Begu I.

BEGU I.
2.30
02.06.2023 16:30
Tip bol odoslaný: 02.06.2023 12:15

Tu je hned par dovodov preco to hrat.

1. Kaja Muchova nikdy na RG nepresla za tretie kolo. Ono to u nej uz viac krat vyzeralo na skvely turnaj, ale potom sa zlomi. Stale to vyzera tak ze Karolina nie je 100% ready odohrat v rovnakej forme niekolko zapasov v rade

2. Prve kolo proti Sakkari bolo skor o Sakkari o tom ze si na nu neveri. Maria bola extremne nervozna a Karolina naopak v pohode co sa dokonale ukazalo v koncovkach

3. Co ten kanar od Podorosky ? Ano Karolina zapas zvladla v celku v pohode, ale ten kanar a navyse osetrovanie pocas neho netreba len tak vynechat pri uvahe o tomto zapase.

4. Begu je jedna z najskusenejsich antukarok, ktora ma sice svoje herne ale zaroven ma extremnu konzistenciu. Ju z antuky len tak hociktora hracka nevyprevadi. Ak by Kaja hrala proti Begu prve kolo, tak by sme jej mozno davali vacsie sance. Ale po tom, co sa nam zda ze Kaja trosku zvolnila v druhom kole a naopak Begu odohrala 2x dobry zapas si myslime ze ak tu dojde na dlhy zapas, tak Begu a jej kondicka budu mat vyhodu.

5. Vzajomne zapasy. Hrali spolu 2x. Raz tu na RG v 2019 (vyhrala Begu) a druhy krat pred par tyzdnami v Madride na antuke, kde.. opat vyhrala Begu a to v dvoch setoch. Navyse zapas mohol byt aj jasnejsi. Begu bola proste jasne lepsou hrackou. Tak preco do tretice, opat na antuke by Begu nemala byt minimalne predzapasovou favoritkou ? S kurzom nesuhlasime. Begu je podla nas favoritka. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).