Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
03.06.2023
2/3
VIP TIP
Výhra
ATP Roland Garros

Coric B. – Etcheverry T. M.

ETCHEVERRY T.M. hcp -2.5 gemu
2.10
03.06.2023 12:30
Tip bol odoslaný: 03.06.2023 16:49

O oboch tenistoch sme v poslednych tyzdnoch pisali viac ako dost, tak si to len zhrnieme.

Borna odohral famozny Madrid, tam sme ho aj viac krat mali vo VIP. Nasledne odohral priemerny Rim s obrovskou davkou stastia. S Monteirom vyhral aj ked nebol lepsi 46 76 76. Nasledne mu to trosku Carballes Baena v druhom sete odchodil a opat vyhral zapas, kde zdaleka nebol lepsim hraocm proti Marozsanovi 36 64 63 ( do stavu 36 54 nemal Coric ani bp.)

Tu na RG je to rovnake. Prve kolo s Coriom (ten bol po zraneni a nehral od Banjej Luky) 76 67 63 63. No a dalsi dlhy, ale nutne povedat kvalitativne priemerny zapas s Cachinom v patsetaku.

Otazke je, dokedy toto bude Bornovi prechadzat. Dnes ma navyse tretieho argentinca v rade. No herne istotne najlepsieho.

Spolu hrali len raz a to minuly rok na antuke, ked Etcheverry vyhral 20 (treba dodat, ze vtedy sa ale Coric este len vracal na kurty po zraneni). Nam sa spomedzi tej obrovskej plejady argentincov vzdy pozdaval Etcheverry najviac hned po Cerundolovi. Od zaciatku sezony sme ho hrali uz neraz a vykonostne to zatial je dost dobre. V prvom kole mu skrecoval Draper, ale v druhom ukazal Etcheverry plne svoj potencial a DeMinaurovi nepovolil ani set. Pre Etcheverryho hovori aj fakt, ze si zatial usetril sily a s Bornom neocakavame strelnicu, ale skor dlhe vymeny a postupom casu by sa aj mala ukazat aj stranka oddychnutosti. Coricov 5setak s Cachinom moze byt citit. Tento hcp je splnitelny aj v priemernom 5setovom zapase. 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).