Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
21.02.2016
2/3
PLATBA PO
Prehra
ATP RIO

Pella - Cuevas

1
2.86
21.02.2016 22:27
Tip bol odoslaný: 21.02.2016 19:22

Dovody proti tipu:

Pablo je celkovo lepsim tenistom a najma skusensejsim co sa tyka finalovych ucasti. 

Dovody pre tip:

Pella sa neustale zlepsuje, pisali sme o nom tento rok uz niekolkokrat. Posledny vzajomny zapas odohrali minuly rok na jesen v Uruguaji, kde bol Cuevas v domacom prostredi a bol na turnaji nasadenou jednotkou. Pella ho vsak porazil lahucko 6/3 6/2. Obaja borci hraju na tomto turnaji viac ako solidne. Pablo zdolal lahucko Bagnisa, potrapil sa trosku s Monteirom, dalsi velmi vyrovnany zapas s Delbonisom a vcerajsia vyhra nad Nadalom. A tu prave moze byt problem dnesneho finale. Cuevas sice porazil Nadala v night session, ale bola to neskutocna a velmi dlha bitka, po ktorej je dost mozne ze Cuevasovi vo finale budu chybat potrebne sily. Akonahle by sa slo do pripadneho trojsetaku, tak bude mat Pella navrch. PElla zvladol dramaticky zapas prveho kola s Isnerom co mu muselo dodat potrebne psychicke sily a teraz to je uz jeden dobry zapas za druhym. Vcera bol Thiem sice uz vidietelne unaveny, ale urcite je hladucka vyhra nad nim vykricnikom pre Cuevasa. Thiem jeden den porazil hladucko 6/3 6/2 Ferrera a dalsi dostal od Pellu 1/6 4/6, takze urcite velke pozor na to a akej forme momentalne Pella hra. Obaja borci patria medzi klasickych grinderov. Jediny vacsi rozdiel je na servise, kde je Cuevas lepsim tenistom. 

Ak zhrnieme vsetky predzapasove fakty a na jednu stranu dame formu oboch hracov, ci skusenosti Cuevasa a na druhu stranu moznu unavu, posledny vzajomny zapas tak nemoze suhlasit s kurzami od bookies. Toto by mal byt dost otvoreny a vyrovnany zapas a Pella urcite bude mat dostatok sanci na to aby ziskal svoj prvy titul na ATP okruhu.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).