Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
22.01.2017
3/3
PLATBA PO
Prehra
WTA Australian open

Brady - Lucic-Baroni

BRADY
2.61
23.01.2017 04:30
Tip bol odoslaný: 22.01.2017 13:23

To, že sa v boji o štvrťfinále v tejto časti pavúka stretnú Brady s Lucic-Baroni nečakal asi nik. Pre Brady je to vôbec premiérová účasť v MD GS, na druhej strane Lucic-Baroni prešla sitom prvého kola na AO naposledy v roku  1998, Mirjana bude mať v marci už 35 rokov. 

 

Jennifer Brady je vôbec poslednou hráčkou z kvalifikácie, ktorá ostala ešte v hre. V kvalifikácii postupne vyradila Kamenskayu , Stefkovu a Townsend. V prvom kole jej nenastúpila vylosovaná Larrson, ktorú nahradila LL Zanevska, s ktorou si prehrala jediny servis. V druhom kole bola na pokraji vypadnutia s Watson, keď  musela  v rozhodujúcom sete odvraciať až 5 MP. Výkon to nebol optimálny, no zvládla to, čo jej pomohlo k vynikajúcemu výkonu proti Vesnine - 10 es , dva stratene servisy , 19UE a 21W. 

 

Lucic-Baroni sa vyznačuje rovnakým herným štýlom ako mlada Brady. Jej výkony bývajú ako den a noc. V jeden deň trafí všetko, no na druhý deň veľký počet DF a nevynútených chýb - s Wang až 10DF a až 60UE , 3 stratené podania no až 16 ponúknutých BP. V druhom kole však predviedla životný výkon proti Radwanskej, minimum chýb , 2 stratené podania a aktívny pomer winnerov k nevynúteným chybám. No proti Sakkari opäť nie optimálny výkon so 6 DF a až 55UE. 

 

Pre Lucic-Baroni bol posledný zápas vyčerpávajúcim natoľko, že sama neverila, že sa jej podarilo vybojovať postup. V závere zápasu vo svojom rodnom jazyku k svojej lóži povedala: ,,Neviem ako sa mi to podarilo, veď som hrala len na jednej nohe". Kurz je samo o sebe nezmysel, Lucic na tom nie je najlepšie, výkon Brady ide každým kolom len a len vyššie a myslíme si, že misky váh sa preklopia na jej stranu. GL 

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).