Profesionálne poradenstvo a verifikácia tipov

PrihlásenieRegistrácia

Tipy na športové stávky od TennisLovers

TennisLovers
24.01.2015
2/3
VIP TIP
Prehra
Australian Open - muzi

Jerzy JANOWICZ vs Feliciano LOPEZ

Janowicz handicap -2,5 gemu
1.97
24.01.2015 01:00
Tip bol odoslaný: 22.01.2015 13:46

Jerzy bol prve kolo celkom priemerny a tak sme boli dost zvedavy ci bude mat vobec sancu postupit proti Gaelovi Monfilsovi, ktory odohral v prvom kole zapas velmi vysokej kvality. Jerzy to nie lenze zvladol a prekvapujuco cez Monfilsa postupil, ale najma zvladol to po presvedcivom vykone a vyraznom zlepseni oproti prvemu kolu. Jerzy moze vynikajuco tazit z podmienok ktore tohto roku panuju na Australian Open a ak udrzi svoju vykonost a zopakuje vykon zo zapasu proti Monfilsovi, tak by sa mal vo stvrtom kole stretnut s Milosom Raonicom, kde by to mohlo byt zaujimave.

O Felicianovi sme pisali uz vo freebetoch. Prve kolo zvladol s ohromnim stastim ked Kudla bol cely zapas lepsim hraco, servoval na vitazstvo v zapase. Neudrzal nervy a podpriemerny Feliciano Lopez nakoniec zvladol unavujuci 5 setovy zapas. Feliciano tak len potvrdil, ze v tejto sezone ma zatial velmi daleko od svojej formy. Ak sme napisali ze v prvom kole mal obrovske stastie pri postupe, tak na druhe kolo nenachadzame vhodne pomenovanie. Adrian Mannarino hral podpriemerny zapas a napriek tomu viedol jednoznacne 64 64 40 a len ohromne fyzicke problemy ho nakoniec pripravili o zapas. Mannarino uz v polovici tretieho setu zacal javit znamky upalu. Bojoval, ale vyrazne stracal na kvalite. V TB viedol 3_0 s double.brejkom ale totalne fyzicky odisiel. Mannarino stal na kurte, podlamovali sa mu kolena, servoval rychlostou 110km/h a bolo jasne, ze je nemozne aby vobec dohral zapas. Felicano tak dostal az prilis necakany darcek. Ak chce Feliciano postupit dalej, tak by musel podat mozno 400percent z toho co predvadzal prve dve kola. Feliciana sme totiz uz davno nevideli hrat tak slaby tenis.

Naše štatistiky

Profit (units):     ROI:     Yield     Počet tipov:    
Prehliadaním tejto stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies (viac info).